tisdag 20 juli 2010

Stick-UFO avklarat

Mitt enda och sista stick-UFO är avklarat! Jag fattar inte ens varför det har blivit ett UFO - det var bara 3 ynka trådar att fästa! Orsaken till att jag stickade dem från början var för att kunna ha något varmt om underbenen på sommarkvällar då dagen varit varm och man har gått med kortare byxor, men behöver något att värma sig med på t.ex. en cykeltur hem. Det kan de säkerligen fortfarande passa bra till (fast just nu är ju sommarkvällarna för varma för att de ska gå att använda), men nu har jag hittat ett nytt användningsområde...

Jag pendlar totalt 26 mil varje vardag för att ta mig fram och till jobbet. Från det att jag går hemifrån på morgonen vid 05.30 tills mitt på dagen hinner temperaturen skifta ganska mycket, ibland uppemot 10 graders skillnad. Eftersom jag vill kunna ta med mig min virkning i väskan så kan jag inte ta med mig en massa kläder för att matcha dagens alla temperaturer. Då är ju dessa benvärmare perfekta, jag kan ta på mig kortare byxor på morgonen och ändå slippa frysa på bussen. Jag provade dem idag och ruskigt så gott jag sov på bussen! :-)

Det är knepigt att lyckas fota sina egna underben och fötter...


Varmt och gosigt!

P.S. Jag är fortfarande duktig och lägger tillbaka var sak på sin plats direkt efter användning. Så min städning håller sig fortfarande fin! D.S.

2 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

De leggvarmerene var kjempefine. Lurt å ha på seg på kalde morgener:)

Fiff sa...

De är fina! Det där med ufo är ju faktiskt mystiskt...jag har ett projekt där jag HAR fäst alla trådar, men ska sy fast två ynka band på, men det ligger där och väntar! Det finns ju annat som e roligare ;-)