måndag 15 april 2013

Veckans dåliga samvete 6 - bröllopsalbum före

I samband med förra veckans utmaning så hittade jag flera dåliga samveten som jag hade lyckats gömma i min stringhylla. Så i veckan tänkte jag välja ett av dem som Veckans dåliga samvete!


Till sommaren firar jag och min man 9-årig bröllopsdag. På bröllopsdagen hade vi hjälp av släkt och vänner med fotografering, så vi har massvis med fina bilder att titta på när vi vill minnas. Dessutom har jag sparat texter till tal, sånger, gratulationskort, osv. Lite allt möjligt som kan vara roligt att ha kvar. Vi fick också ett fint fotoalbum av vår präst, så det bestämde vi redan då att det skulle bli vårt fotoalbum. Jag har jobbat lite med det då och då, men har fasat lite för det, eftersom jag vill att det ska bli "perfekt". Nu tycker jag att det är dags att försöka färdigställa det - om inte annat måste det ju bli klart innan vi firar 10-årig bröllopsdag! ;-)Än så länge har jag bara hunnit som mest en fjärdeldel av albumet och jag har inga ambitioner att hinna klart med det i veckan. Därför sätter jag bara ett diffust mål, att göra ytterligare några sidor i det. Om jag skulle lyckas ta mig till mitten av albumet skulle jag bli jättenöjd! :-)

Är det någon fler som vill hänga på och ta itu med ett dåligt samvete i veckan?

2 kommentarer:

Emma Duvander sa...

Jag är på! Nu ska fjolårets tomat och gurkplantor ut. Står och är döda och fula på balkongen. Ett senare samvete ska planera kryddor där istället. Får se hur långt jag hinner.

Anonym sa...

Åh, vilken härlig utmaning du har ändå, att jobba md fina minnen. Mitt eget album är ett precis lika dåligt samvete, kanske tar jag tag i det nån gång.... sen....