måndag 1 april 2013

Påbörjade och vilande projekt

När jag gick igenom mina pysselgrejer så passade jag på att gå igenom vilka projekt jag har som är påbörjade, men inte avslutade. En del är riktiga långliggare...

Det första projektet är ganska nypåbörjat. Jag ska sy ett sätesskydd av vaxduk till vår bil. Tuva börjar bli så lång och eftersom hon sitter bakvänd blir sätet så skitigt av hennes skor. Jag hoppas att jag ska få möjlighet att sy klart det här snarast, så då får ni veta mer om det då!


Det här är riktiga långliggare! Två korsstygnsbroderiet som jag troligen påbörjade någon gång kring millenieskiftet... Det ena är en julbonad och det andra är en löpare. Löparen blev liggande för att jag hade gjort fel minns jag... Så den fasar jag lite för att ta itu med... Bonaden tror jag inte att det är så jättemycket kvar på.


Sen har vi det eviga virkprojektet... Mitt sängöverkast som virkas med tunt garn och supertunn virknål...  Vi får väl se om det någonsin blir klart.


Och så min uppifrån-och-ner-kofta. Den har jag nu anmält som kvartals-UFO i utmaningen UFO blir FO under 2013. Då är utmaningen att få klart den innan sista juni. Den skulle kunna passa bra till kalla sommarkvällar, så jag hoppas att jag lyckas!


Ytterligare ett projekt som har skymtat förbi några gånger här på bloggen. Mina fyra kuddfodral med kinesiska tecken. Tre kuddar väntar bara på att bli ihopsydda och då en innerkudde, den fjärde har inte fått ett färdigt tecken än.


Sen har jag projektet som jag började göra av de överblivna byxbenen till mina jeans som tidigare blev kjol. Jag tänkte fortfarande hålla er lite på spänn och inte berätta vad det ska bli, men däremot kan ni få veta att jag tänkte komplettera med det här orangea tyget som tidigare har varit en gardin. :-)


Så där ja, det var en liten genomgång på vad jag borde ta itu med framöver! ;-)

2 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Den här veckan tänkte jag föröka göra i ordning ett par miniatyrstolar :)

marremorr sa...

Jag gillar dina projekt, är speciellt förtjust i koftan! och den är ju snaaaart färdig! Heja dig!!=0) Det oranga tyget är också snyggt, blir spännande att se hur det blir när det blir färdigt!=0)