söndag 14 april 2013

Veckans dåliga samvete 5 - stringhyllan efter

Veckans utmaning var jag faktiskt klar med i ovanligt god tid! :-) Jag blev grymt nöjd med resultatet när jag städade och rensade i stringhyllan ovanför mitt skrivbord. Så idag får ni faktiskt se en före och efter bild så att ni också ser vilken skillnad det blev! ;-)

FÖRE

EFTER

När jag rensade hittade jag dessutom en kartong som var full med resårband i olika färger och bredder. Det var sådant som jag hittade hos mormor, men som jag helt hade glömt bort. Glad överraskning!

Hur har utmaningen gått för er andra?


3 kommentarer:

Carol sa...

Toppenfint!
Jag RÖJDE i figgeboden igår. Höll på i TRE timmar... Alltså la ihop samma typ av saker/böcker i samma kasse osv. Sedan får finliret komma nån annan gång. För att inte tala om bokkassarna. Hyllorna är redan knökfulla så det behövs ett mirakel för att de ska hitta plats ut ur sina kassar. Men jag tro på under så det ska nog bli bra! ;-) Tack för din peppidé!

Linda Horn sa...

Åh vad fint det blev!! Himla kul att hitta glömda skatter på det där viset.

Jag håller på med min 2-veckors...... Jag har kommit ganska långt faktiskt, det är lite saker kvar sen är det finliret..... det kan faktiskt ta lika lång tid att pyssla med finliret som allt det andra.

Men jag vågar ändå visa upp hemsidan redan nu:
http://gabo-73.mine.nu

helena Högberg sa...

Ja, förra veckan var det bara lite allmän städning, men jag började ju faktiskt med en liten pysselgrej i slutet på veckan, som jag har som en liten hemlis, den kör jag vidare på i veckan som utmaning. Får se vad det blir för resultat, vet inte än :)