tisdag 2 april 2013

Planerade projekt

När jag gick igenom mina pysselgrejer gick jag också igenom vilka planerade projekt jag hade liggande. Så nu ligger det i en separat låda för att inte försvinna i mängden och glömmas bort.

Den här tunikan hittade jag en bild på för åtminstone 7 år sedan och tänkte att: något liknande borde man väl kunna sy själv? Så jag tog med mig en kompis och köpte tyg, dragkedja, tråd och spets. Sedan har det blivit liggande kvar i påsen, bortglömt bland andra grejer...


För ett år sedan köpte jag ett iphone-fodral som man kan brodera korsstygn på. Det här borde jag väl ta itu med ganska snart innan det börjar bli dags att uppdatera till en ny modell, för då passar ju inte fodralet längre. ;-)


Jag hittade ju massor med stickor och nålar som nu behöver ny förvaring. Den förvaring jag har sedan tidigare är lite för trång och börjar vara ganska sliten. Så jag tänkte sy en nya efter den här beskrivningen. Men jag har inte riktigt bestämt mig hur det ska se ut. Det vita tyget från bli foder. Sen skulle jag gärna ha viljat ha det orangea tyget som yttertyg, men tyvärr har jag inte nog mycket av det. Så antingen får det gröna eller svart-vita bli yttertyg, och så får något av de andra tygerna bli fickdelar. Några tips?


Sist, men inte minst har jag det här fantastiska tyget som jag fick i julklapp av min syster ett år. Av det vill jag sy en enkel klänning till mig själv. Det kommer nog bli tyg över och av det tänkte jag att det kan bli något till Tuva av.


Nu var det bara det där lilla, lilla problemet med att hitta tid och möjlighet att göra alla dessa roliga saker! ;-)

3 kommentarer:

Emma Duvander sa...

Lycka till! Om du får över tid och ork så skicka det gärna till mig så jag också kan få pyssla lite. :)

Cecilia sa...

Det är skönt att gå igenom sina saker och skilja ut fortfarande roliga och aktuella projekt från sådana som man raskt bör ge upp! Du har ju massor med gratisnöje framför dig nu, börja med mobilfodralet! Dels är det ett ganska snabbt projekt, dels gäller det ju som sagt att få det färdigt i tid! :-)

Solveig Lövendahl sa...

Roligt med broderat mobilfodral, det hade jag velat ha. Hoppas det dyker upp lite tid :)