onsdag 20 mars 2013

Handikappad igen...

Jahapp... då var jag handikappad igen. De handledsbesvär som jag berättade om förra våren är det dags att ta itu med igen. Besvären har försvunnit från vänster handled sedan dess, men besvären i höger handled minskade bara och har sedan kommit tillbaka fullt. Så nu kände jag att det var dags för ett nytt försök. Så igår var jag på handkirurgen och fick två handledsortoser. Dygnet runt i minst fyra veckor är vad som gäller nu. Håll tummarna för mig!Det är ju inte särskilt smidigt varken på jobbet eller hemma med handledsortoserna. De är i vägen ungefär jämt... Men det är bara att bita ihop. Det kan det vara värt om det innebär att jag slipper operera handleden framöver!


När jag kom till väntrummet hittade jag en glad överraskning! Där låg det en stickning och väntade på att någon skulle sticka på den. Jag hade tagit med mig lite jobb att läsa, men det blev liggande. ;-) Det visade sig vara ett projekt som kallas 1-milahalsduken, där en massa meter med halsduk ska stickas och samlas ihop för att framöver bli halsdukar och barnfiltar till ett barnhem i Ryssland. Men innan dess ska den visas upp här i Umeå i samband med kulturhuvudstadsåret 2014. Roligt initiativ & kul att ha fått bidra vid ett så oväntat tillfälle!

3 kommentarer:

marremorr sa...

Jobbigt när handlederna spökar. Hoppas att ortoserna kan hjälpa dig. Kram!

Ann-Sofie sa...

Jag har samma sak från och till, men jag 'fuskar' och använder bara ortoserna när jag gör något som jag vet gör ont. Så länge det inte gör ont är det ju okej och då tycker jag det är skönt att slippa ortoserna.

Modellen är nog olika från läkare till läkare, men min säger att det är bra att röra på sig så länge det inte gör ont.

Krya på dig!

Anonym sa...

Usch, vet hur det är med onda handleder. Hoppas ortoserna gör nytta i alla fall, operation är ju alltid lite stökigare.

Vill du ha originalbilden via mail så maila mig på linda.horn@bredband.net