fredag 15 juli 2011

Finaste brudparet

Tiden bara rusar iväg. Under veckan har jag varit väldigt trött och jag har insett att jag behöver sova minst 8,5-9 timmar per natt under veckorna för att fungera som en vanlig människa... På helgerna blir det ännu mer. Jag vet inte om det bara är en följd av att det senaste året har varit väldigt tufft eller om det är en kombination med graviditeten.


I samband med att jag var tillsammans med syrran och handlade tyger till hennes brudklänning och sedan var med som moraliskt stöd när den skulle sys ihop lovade jag att visa upp slutresultatet efter bröllopet. 
Lördagen den 2 juli var det dags för bröllop i Malmö. Jag hade äran att vara syrrans brudtärna och fick vara med "bakom kulisserna" hela dagen. Nu ska ni få se hur otroligt fina lillasyster E och hennes härlige make D var!

Finaste bruden!
Överdelen är sydd lite omlott och av thaisiden. Runt midjan är ett gammelrosa band virat och knutet med en rosett i ryggen. Axelbanden består också av detta band och silverband virade om varandra. Kjolen är uppbyggd av tyll och över det hänger breda remsor av olika tyger, bl.a. ett spetstyg med blommor. Skorna har hon "pimpat" till själv.

Finaste brudparet!
Till klänningen hade de också sytt ett separat släp som min syster kunde sätta på under vigseln. När hon kom till festlokalen och middagen plockade hon av släpet och kunde röra sig mer fritt.
Ställningen till brudbuketten har hon fått hjälp av en kompis att göra, detsamma med den fina frisyren.

Bröllopet var jättefint och festen riktigt rolig! Men hur ska jag kunna vänja mig vid tanken på att min lilla, lillasyster är en gift kvinna nu?? :-)

3 kommentarer:

Mmatilda sa...

Dom är verkligen jättefina båda två!

Fiff sa...

Vad roligt att du visade :-) Häftigt att ha en så personlig klänning! Och modellen var jättesnygg! Hoppas du får sova ut nu, kram

Hedvig sa...

Jättefin klänning! :)