söndag 26 juni 2011

Årets största projekt!

Jag håller just nu på att planera för årets största projekt - tillsammans med min älskade G. Nu har vi till slut bestämt oss för att komma igång och har redan hunnit komma en bra bit när det gäller planering och förberedelser. Vi började förbereda det hela i smyg, men har sedan gått ut och berättat om det för familj och vänner. Nu tycker jag att det är dags att berätta om det på bloggen också! Det här projektet kommer förstås att påverka mitt bloggande i framtiden också. Dels kommer det att påverka hur mycket tid jag får möjlighet att lägga på bloggen, men också till viss del påverka mitt val av kommande handarbetsprojekt.

Det är nämligen så att det finns en liten sparkande knodd i min mage, som jobbar på att växa sig stor och stark tills i november, då vi hoppas att den ska komma ut och hälsa på sin nya mamma och pappa! Det har förstås gjort att jag har blivit mer sugen på att sticka små, gulliga kläder, virka filtar, osv. Så jag kan nog bara glömma min "önskelista" för 2011... Jag har en del pågående projekt som jag måste ta ställning till om jag ska fortsätta med, eller om jag ska lägga dem på hög i väntan på framtiden. Jag återkommer när jag har kommit fram till något. Men det finns en viss risk för ett visst tema här framöver... :-)

Kan den passa knodden?
När vi rensade ut i stugan för några veckor sedan hittade jag den här dressen som jag stickade någon gång på högstadiet. Sedan dess har den suttit på en docka. Nu tog jag hem den och hoppas att den ska passa knodden framöver.

7 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Stort grattis till er och lilla knodden!!! :-)

Fiff sa...

Åh, så härligt! Grattis! Vad kul att tänka på en massa söta barnkläder :-)

Hedvig sa...

Stort grattis!

Helena Högberg sa...

Grattis!Det är över 20 år sedan jag fick min första flicka, men jag minns fortfarande hur roliga alla förberedelser var, inklusive att sticka små kläder, sedan lite större, och större :D

Madeleine sa...

Jättestort grattis!!

Anna sa...

grattis och lycka till! :) klart att-göra listan ändras lite då hehe :)

gella sa...

Å så fint!!!!! Supersnygga färger! :D