söndag 20 februari 2011

Lite olika varianter

Tack för åsikterna om min nya header!
Jag har provat att göra tre nya varianter, med ljusare färg, där jag har försökt plocka upp de olika ljusare färgerna som finns med i lapptäcket sedan tidigare. Dessa nya varianter gjorde jag också lite större, men jag tror nog ändå att jag ska satsa på att ha dem lite smalare (på höjden), som den första... Eller? Vilken av de nya är bäst? Eller ska jag satsa på någon annan färg på texten?

Nr 1 - svart text
Nr 2 - blå text (från blommorna)

Nr 3 - rosa/röd text (från blommorna)

Nr 4 - "vit" text (från prickar och bakgrunder)
Uppdatering - Jag lägger till två ljusrosa nyanser efter tips också. Själv lutar jag nog lite mer åt den övre som går lite mer åt rött än "gulligull-rosa". Jag tycker att det stämmer lite bättre överens med blommornas färg... Här fick jag lägga texten lite högre upp på bilden för att den inte skulle försvinna i det vita i nedre högra hörnet.

Nr 5 - ljus röd-rosa text

Nr 6 - ljusrosa text

3 kommentarer:

Fiff sa...

Det är svårt att säga hur hög headern ser ut när den är på plats...men annars tycker jag nog att själva bilden blir snyggare när det är "mer" av den. Men bland ser det ju inte lika bra ut när den är på sin plats. När det gäller färg på texten så tyckte jag nog den vita var snyggast! Om du inte vill ha ljusrosa..? :-)

Fiff sa...

Hmm...det var nog snyggast med vit ändå... Annars får du ha superljus rosa. Visst kan man bli lite knäpp på sånt här, man kan sitta och finslipa i all evighet :-) Hoppas du kommer på nåt bra

Anonym sa...

Vitt är bäst för texten
Tycker Mamma