måndag 21 februari 2011

För liten vante

Första innervanten är virkad, det är bara tummen som saknas. Som ni kanske ser så är den alldeles för liten för mina stora händer (min hand är alldeles ihoptryckt). Jag funderar på om jag ska fortsätta i samma stil och låta torgvantarna bli någon annans istället för mina egna...


Med lite hjälp av maken blev det en ny header igår kväll. Jag är inte helt säker på om det är den jag ska ha eller inte. Jag gillar att färgen på texten utgår från den rosa/röda blommans färg. Men den får sitta där ett tag och så får jag känna mig för. Tack alla ni som har tyckt till - fortsätt gärna med det! :-)

3 kommentarer:

Fiff sa...

Usch, ska jag lägga mig i header-tillverkningen igen... ;-) Det var ganska snyggt med det nya, men det skulle kanske ändå va lite ljusare nederst. O sen tänkte jag på en annan sak, du ska inte ha texten centrerad? Du hittar säkert nåt bra som du känner dig nöjd med snart :-)

Caroline sa...

Jag är också mönstertestare och upplever detsamma som du, nu när jag virkar med tjockare alpaca går det mycket enklare =)

Fijaffa sa...

Min innervante blev också väldigt smal, men jag virkade i ett bomull/akrylgarn så jag vet inte om det beror på det. Antagligen inte eftersom ni andra tycker likadant, trots rätt garn. Har köpt alpacka nu och börjat sticka en yttervante. Ska testa att virka med det också.
Headern är snygg!