fredag 26 november 2010

Virklektion

Min söta syster blev inspirerad av min korg och ville prova att virka en själv. Så idag när jag kommit fram köpte vi lite garn och ikväll är det virklektion (hon är snabblärd!). Precis lagom nivå på fredagskvällen - virkning framför Skavlan.Vi var på en helt fantastisk affär idag!! Om jag hade haft massvis tid till att sy och varit duktigare på att sy med symaskinen skulle jag ha kunnat handla massor där! "Stoff och stil" hette den - wow! Så mycket fantastiska tyger och tillbehör! Vi gick runt där i 90 minuter och tiden bara rusade iväg. Syrran behövde en massa tyger, men jag höll emot själv och köpte bara bambuhandtag till en framtida väska och några knappar till mitt projekt med jultema.
Jag skulle väldigt, väldigt gärna besöka den affären igen!

3 kommentarer:

Fiff sa...

Det är ju alltid inspirerande och kul att komma till en ny affär. Men jag blir så nyfiken! Kan du inte visa tygerna din syrra köpte..?

4U2! sa...

Affärer med saker man kan skapa med är alltid väldigt tilltalande.

Ellinor sa...

Stoff och stil har en websida samt att man kan beställa kataloger från dem och få tygerna hemskickade. De har superbra kvalité på tygerna, har beställt mycket därifrån genom åren, bland annat tygerna till min balklänning :) Deras mönster är även riktigt bra, och billiga.

Blir alltid så sjukt sugen på att leta upp mina handarbeten när jag är in och kikar på din sida, har massor med lovikkagarn som ligger och väntar på att få omvandlas till mössor och vantar men det får vänta till efter jul.

Trevlig kväll!
/Ellinor