måndag 31 oktober 2011

Vinsten!

Jag vann ju pris i en utlottning hos E-Zignz och innan helgen dök det upp i min brevlåda... Ett litet, sött brev. Inuti låg det en förpackning med små, små gummiband som ska fungera ypperligt som stickmarkörer. Det kan jag verkligen tänka mig! Suveränt med så små markörer som inte hänger och dinglar i vägen när man stickar och som dessutom är färgglada och fina! Dessa måste jag testa nästa gång jag ska sticka något som kräver markörer!


Sen måste jag ju också berätta att jag faktiskt lyckades hålla mig från att tjuvkika i E-Zigns blogg, eftersom jag visste att hon skulle informera där om min vinst innan jag hade hunnit titta på den på riktigt. Det var svårt att låta bli ibland, men jag lyckades! :-)

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Fräsiga! :)

Emmas dagar sa...

Grattis till vinsten! De ser toppensmarta ut!
Jo visst! Det känns lite märkligt att ha fröken som kollega. Och om de kommer och besöker mig på slöjden, där JAG undervisar... Men kul också!

Ellinor sa...

Grattis till dottern! :)

Känner du att du behöver fler gummisnoddar, eller vill tipsa andra om dem så finns de på djuraffärn. Jag använder sådana till mina hundars päls när de är långhåriga. Finns i alla möjliga färger och tjocklekar. Kallas ofta pudelsnoddar eller tottningssnoddar :)

Mvh
Ellinor