tisdag 4 september 2012

September UFO

Det fjärde kinesiska tecknet är påbörjat, men jag har inte hunnit klart. Därför anmäler jag det återigen till utmaningen 12under12under2012, men denna gång som September UFO. De andra tre kuddarna är förberedda och ligger bara och väntar på att jag ska plocka fram symaskinen. Men jag väntar tills den här också är klar och syr då alla på samma gång.


Det har varit lite för mycket på sistone... Min mormor gick bort för några veckor sedan efter att ha varit sjuk ett bra tag. Så det har varit en hel del fixande inför begravningen och tömning av hennes lägenheten, som skedde i helgen. Det var en märklig helg... Sorglig, men fin.
Jag har också börjat med ett helt nytt jobb som jag länge har sett fram emot. Det är mycket spännande arbete som ligger framför mig! Sedan har jag ett lite hemligt handarbetsprojekt som jag har lagt lite tid på. Men det får ni se tids nog...

4 kommentarer:

Annika sa...

Det blir fina kuddar! Snygga tecken tycker jag som pratar o skriver kinesiska, gör du också det?

Annika sa...

Jajamen, det stämmer, och den i detta inlägget betyder glädje (ungefär) men ingår också i ordet "musik". Och det kan ju höra ihop! Vet inte riktigt hur petig du vill vara, om man ska vara petig ska det övre vågräta strecket inte hänga ihop med det vänstra lodräta (det är olika streck). I vilket fall: fullt läsbart och vackert som du gör det :-)

Cecilia sa...

Brukar vara tungt att tömma ut efter de som gått bort men samtidigt en del av sorgeprocessen. Tar kraft, dock...

Hoppas nya jobbet blir bra!

Anonym sa...

Trist med tung helg... Härligt att ni fick en fin helg i alla fall!

Tack förresten för tipset om Hannas blogg! Kul att hitta tillbaka dit! :)