onsdag 7 mars 2012

Februari-UFO: Koftan efteråt

Som jag skrev tidigare, så är min kofta som jag valde som Februari-UFO, långt ifrån klar... Jag har räknat fel på längden när jag planerade koftan, så resåren längst ner blev längre än planerat. Jag hoppas att det ska fungera ändå. Den ena ärmen har jag hunnit en bit på, men som ni ser så är det långt kvar.



Koftan stickas med stickor 2,5, så det gör ju att allting tar väldigt lång tid. Samtidigt tycker jag att det är snyggt med så fin stickning. Att det sedan har varit fullt upp på kvällarna med att få ordning på Tuvas sömn har ju inte gjort att det har gått fortare. Nu börjar vi få till Tuvas sömnrutiner bättre, så det finns lite mer energi på kvällarna, och så har jag ju valt ett mindre Mars-UFO. Därför hoppas jag att jag ska hinna fortsätta en del på koftan även under mars.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att ni fått till sovrutiner för söt-Tuvis! Hoppas det håller i sig länge för det betyder ju så mkt när de sover bra. Våra killar somnar oftast bra själva, men för tillfället sitter jag med en i famn och den andra sussar gott i sängen. Ska prova och lägga ner tror jag. Skönt att få armarna fria en stund. :)

Hedvig sa...

Men det närmar sig och den kommer bli sååå snygg! :)