måndag 26 mars 2012

Min lilla ängel

Tuva - min lilla ängel - har nu passerat 4 månader. Tänk att jag och G har haft sådan tur att vi har fått en sådan fin tjej! Det känns märkligt att hon redan är 4 månader, men samtidigt kan jag inte förstå att det bara är 4 månader sedan hon tittade ut! Vi har det bra hela lilla familjen och vi njuter av att få vara tillsammans.

Tuva utvecklas fort och det händer hela tiden nya saker. Det som hon tycker är mest intressant just nu är att undersöka sina fötter och att försöka rulla från rygg till mage. Att ligga i babygymmet och prata med de färgglada kaninerna där är också roligt. Hon tycker om att skratta och pratar mycket.

Fotkontroll
Hon gillar när vi pussar och kramar på henne, men hon har inte tid att sitta stilla för långa stunder i taget. Helst vill hon stå eller hoppa, eller leka flygplan.

Mystjej
Tuva är en riktigt nyfiken tjej som vill ha koll på allt som händer runt omkring henne. Det gör ju också att det är lite svårt ibland att sova på dagen – tänk om man missar något?

Nyfiken
Nu har Tuva också fått börja smaka på annat än bröstmjölk och hon har konstaterat att mat är gott! Kvällsgröten som vi har börjat testa så smått är en riktig höjdare!

Mums!
Vi är oerhört tacksamma för att vi får ha Tuva hos oss, hon förgyller våra liv något enormt! Nu följer vi hennes utveckling med spänning – det är underbart att få följa på nära håll hur en sådan här liten individ utforskar världen och lär sig nya saker. Men än så länge är mamma och pappa det bästa hon vet! :-)

2 kommentarer:

Emma sa...

Världens sötaste systerdotter! Hon får passa på att upptäcka världen så hon kan lära kusin allt hon kan sen! :)

Anonym sa...

Sötnos!!! :D Kul att läsa om utvecklingen och se de fina bilderna! Roligt att det skiljer så lite på Tuva och våra killar också! Det var ju liksom nyss killarna var som hon och snart kommer hon också att rulla iväg som killarna gör nu... :)