söndag 26 februari 2012

Bokrea

Igår gick vi en sväng på stan och jag passade på att kolla in bokrean lite. I vanliga fall brukar jag försöka hitta ett gäng billiga romaner, men det blir så lite läst just nu att jag inte var sugen på det... Istället blev det att jag kollade på barnböcker istället. Tuva fick en Barbapapa-bok, men sen hittade jag faktiskt en bok till mig också.

Mia Bengtssons andra bok "Virka roliga amigurumis". Jag har funderat ett bra tag på att köpa någon av hennes böcker & nu passade jag på.
När jag visade upp mitt fynd för pappa kommenterade han med: "Men hade inte du en massa gamla projekt du skulle göra klart först?". Ehm.., jo, det har han rätt i. Men man kan ju alltid fundera och planera...? ;-)

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på klockans tickande. I stort sett varje kväll är en kamp för att få Tuva att sova. Korta stunder kan vi lyckas med ibland, men innan hon har somnat helt för natten... Så det där med att sitta i lugn och ro med en stickning var länge sen. Ofta hinner jag knappt plocka upp stickningen innan det är dags att gå in till Tuva igen. Men nu ska jag nog göra ett försök ändå, för just nu sover hon så här sött!

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Så roligt att se lilla Tuva =)
Upplever samma de där med att somna på kvällen :( & leka flygplan :)
Hoppas våra små kvällsugglor kan komma till ro snart =)
Härliga fynd på bokrean - jag shoppade barnböcker med & en bok till mig, märkligt vad man ändras som förälder ;)
Må gott 0)

Hanna Li sa...

Vilket härligt bokfynd och vilken söt liten sömnpropp!