tisdag 9 augusti 2011

Tillväxt och förberedelser

Knodden verkar vara inne i en tillväxtspurt just nu för magen växer massor känns det som.

Vecka 26 + 4
Vi försöker förbereda för Knoddens ankomst så gott vi kan och i söndags kväll köpte vi en barnvagn som vi hittade på Blocket. En Emmaljunga blev det. Den ser så gott som oanvänd ut och känns väldigt bra att hantera och köra så vi är väldigt nöjda. Vi var också förbi på IKEA och handlade lite sängkläder och madrass till vaggan. Det känns väldigt märkligt att gå och handla sådana saker tycker jag, men det gör ju också att det känns alltmer verkligt. Att Knodden börjar besvara tryck mot magen med sparkar gör också att det verkligen börjar kännas som att det finns en liten människa där inne. Härligt men märkligt...

Emmaljunga barnvagn

5 kommentarer:

Caroline sa...

Härligt med bebis! Tiden innan när man handlar bebissaker tyckte jag kändes väldigt overklig =) Ett hett tips när bebben ska börja äta själv är ikeas haklappar med ärmar- perfekt till målning och annat kreativt kladdpysslande också =)

Fiff sa...

Vilken snygg vagn! Snyggt med lite grönt, det e så tråkigt med alla svarta barnvagnar tycker jag. Min "plast-svärdotter" (märkligt ord!) är i vecka 31. Tycker också hennes mage har exploderat extra mkt de senaste veckorna. Vet ni vad det blir för nån liten typ? Eller är blir det en överraskning? Spännande ♥ Hoppas allt går bra!

Anonym sa...

Kan annars rekommendera Babybjörns förkläde med ärmar! Lite dyrare men superkvalitet. Tyckte IKEAs var lite för korta i längden, särskilt som dottern gärna vrider sig runt åt alla håll för att kolla läget!

Fin barnvagn, Blocket är bäst!

Hanna Li sa...

Roligt med bebisshopping! Ska bli kul att få se dig och kulan i verkligheten snart! Kram

gella sa...

Sååå fin mage du har!!! :D Finns nog inget vackrare än gravida kvinnor. :)