fredag 26 augusti 2011

Fina ränder

De senaste dagarna har jag fått pikar från både min syster och min mamma med funderingar på när det kommer ett blogginlägg nästa gång... Ja, det har ju varit rätt dåligt med det på sistone. Jag och maken var ledig två veckor och då tog jag verkligen ledigt från det mesta. Det var rysligt skönt! Stickade gjorde jag däremot! Så jag tänkte att jag kunde visa upp den bebiströja som jag håller på med för tillfället.


Tyvärr blev färgerna rätt bleka på bilden, men jag gillar randningen! 

Den här veckan har jag inte hunnit med någon stickning överhuvudtaget. Det är fullt upp med annat, just i veckan har jag fått jobba heltid på timmar, och övrig tid har gått åt till annat. Det är mycket planering och funderingar inför framtiden. Men det får jag berätta mer om en annan gång.

2 kommentarer:

Hedvig sa...

Snygga ränder helt klart! :)

gella sa...

Åh, vad långt du kommit med tröjan!! Visst var det hos oss du la upp första maskorna? Det var i.a.f. i böjarn av tröjan. :) Blir superfint!

Har själv haft en superlugn natt med bara ett toabesök och i övrigt har jag sovit hela natten! Kändes som att det behövdes efter gårdagnattens förvärkar... Så vi får se när det drar igång på riktigt. :)