torsdag 19 maj 2011

Konstverk på himlen

Den senaste perioden har jag inte alls varit aktiv här på bloggen. Orken och tiden har inte funnits där. När jag inte har jobbat för fullt med min magisteruppsats har jag jobbat. Förra veckan var jag iväg på annan ort och jobbade 9 dagar i sträck, ofta långa arbetsdagar. Jag börjar hämta mig någorlunda efter den perioden, men jag känner att motivationen saknas. De senaste veckorna (månaderna?) har jag knappt haft ork eller motivation att handarbeta något. Ibland har något handarbete fått komma upp en stund när jag har suttit uppkrupen i soffan. Men oftast har jag prioriterat att krypa ihop nära maken eller under en filt.
I helgen ska vi satsa fullt ut på återhämtning, så jag hoppas att lusten till att handarbeta kommer tillbaka då också!

I kväll när jag promenerade hem från jobbet såg himlen så otroligt häftig ut! En kraftig blåfärg som inte riktigt görs rättvisa på bilderna, och väldigt häftiga mönster!!Jag tänkte på Laila som brukar brodera vackra tavlor utifrån fotografier - om hon hade virkat en tavla med en sådan här himmel skulle det nog ha sett överdrivet och onaturligt ut... Men det kan ju verkligen se ut så ibland! :-)

1 kommentar:

gella sa...

Jag förstår känslan av att orken inte räcker till. Men då får vissa saker helt enkelt vila. Skönt att ni ska få återhämta er i helgen! Njuuut! :)

Häftiga bilder! Håller med om att det är läckert när det naturliga ser onaturligt ut! ;)