onsdag 4 maj 2011

Det minskar

Högen med papper och böcker till min magisteruppsats har minskat rejält! Idag börjar jag äntligen känna mig ganska klar med uppsatsen. Den är nu utskriven för en sista granskning, men det blir nog framför allt detaljer jag kommer peta med på slutet.

11 april - 27,5 cm

4 maj - 3,8 cm
Det känns riktigt skönt att det börjar närma sig slutet med uppsatsen! Nu ska jag återigen lämna maken hemma och sticka iväg och jobba intensivt i åtta dagar, men efter det hoppas jag att vi ska få lite mer tid till att göra roliga saker tillsammans. Vi har haft en fullspäckad vårtermin båda två och ser fram emot lite mer lugn och ro.
Självklart väntar också en del arbete kring opponering av uppsatser, men jag tror och hoppas att det inte blir lika intensivt som skrivandet. Kanske kan jag till och med få tillbaka lite lust att handarbeta igen!

2 kommentarer:

Hedvig sa...

Vad härligt det låter! Vill också vara klar med min uppsats...

gella sa...

Ja visst blev det en chock, men en glad sådan. :) Har tänkt på efteråt att det ju är för väl att man blir så glad av att se de små liven, för annars skulle oron och frågor ta över för mkt. :) Men det känns bra och vi litar på att allt ordnar sig till det bästa. :)