tisdag 31 december 2013

2013

Nu börjar det dyka upp årssammanfattningar i många bloggar. Jag blir alltid lika fascinerad när jag ser hur mycket alla verkar hinna på ett år - Miastick till exempel som har lyckats färdigställa inte mindre än 12 (!!) tröjor på ett år, utöver en massa annat fint. Eller Maria med bloggen Pyssel och Knåp som har gjort klart 13 tröjor och koftor och dessutom skrivit 8 otroligt fina mönster själv! Det finns så många duktiga människor där ute!

När jag tänkte tillbaka på mitt 2013 kändes det som att jag inte hade hunnit göra klart några projekt alls, utan att året mest har bestått av husvisningar, flyttstök och förkylningar.
Men när jag färdigställde sidan för färdiga projekt 2013 insåg jag att jag ändå hade 13 färdiga projekt under 2013 - i olika tekniker - stickat, virkat, broderat och sytt.

Det projekt som jag nog ändå är mest stolt över i år är min uppifrån-och-ner-kofta. Den tog så lång tid och göra, delvis med tanke på att jag stickade på stickor 2,5. Men jag är jättenöjd med att jag lyckades så bra!

2013 har jag också sytt med maskin mer än tidigare, mycket tack vare min studiecirkel där vi träffades varannan vecka och sydde. Jag ser fram emot att fortsätta sy och har en del projekt planerade redan.

2013 var också året då vi äntligen fick bli husägare! Efter mycket längtan och massvis med husvisningar (jag har tappat räkningen) hittade vi äntligen rätt!
Hösten har varit tuff med flyttstök, renovering och förkylningsmaraton. Det eskalerade strax innan jul, så senaste veckorna har både make och dotter hunnit med flera dagar med hög feber. Men just nu (peppar peppar) är vi alla tre relativt friska!

Vad har jag för tankar kring 2014 då? Tja… Det får nog bli ett eget inlägg längre fram. :-)

GOTT NYTT ÅR!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Härligt när man till sist har flyttat "hem" och det känns rätt!
Ett gott nytt år med trivsel och hälsa önskar jag dig!