lördag 30 juni 2012

Krokar

Lägenheten vi bor i ligger en trappa upp och eftersom det bara är vi och grannen under som använder den ingången blir vår trappavsats bara "vår". Så vi har lite grejer stående där, bl.a. grillen och en hylla med återvinningskärl. 
I julas, när vår hatthylla rasade av tyngden av alla gästers kläder, slog oss tanken att vi borde sätta upp krokar ute i trapphuset där man kan hänga lite av varje och där gästerna kan hänga av sig om de vill. En halvår senare fick vi äntligen upp dessa krokar... :-p


Grejerna har vi haft länge, men det var först för någon vecka sedan som jag tog mig i kragen och fixade det hela. Brädan som krokarna är uppskruvade på har vi tidigare använt som hylla i förrådet. Krokarna är nyinköpta.


För att det skulle bli lite snyggare dolde vi brädan med en tygbit som var kvar från en tidigare gardin. Det dolde också några felaktiga borrhål... ;-)
Jag är riktigt nöjd! Det blev snyggt och betydligt roligare tack vare tyget! Än så länge hänger bara min cykelhjälm och redskap till grillen på krokarna. Men de lär väl fyllas på allt eftersom.

2 kommentarer:

marremorr sa...

Det blev jättefint! Och så praktiskt!=0)

Helena Högberg sa...

Vilken smart ide! Väldigt snyggt blev det.