torsdag 19 april 2012

2 år!

Jag sneglade just i vänsterkanten på bloggen och insåg att det idag är exakt 2 år sedan jag började skriva i min blogg! Jag undrar just hur tiden gick så fort?? Det känns ju så nyss som jag satt och velade fram och tillbaka om jag skulle starta en blogg eller inte.
Min huvudtanke med bloggen var att ha den som någon form av "handarbetsdagbok", att lätt kunna bläddra tillbaka och se bilder på det som jag har avklarat och läsa hur jag tänkte längs vägen. Sen fick jag ju på köpet några glada bloggläsare som hejar på och dessutom en rolig form av press på mig att ibland färdigställa något av mina projekt.
Dessvärre har ju både blogg och handarbete blivit lidande på sistone. Allt runtomkring Tuva tar mycket tid och ork även om det är mysigt och roligt också. När hon, som nu, strular med sömnen på kvällarna blir det aldrig av att jag ens plockar fram handarbetet. Men... jag hoppas att det blir ändring på det framöver också!

TACK till er som tittar in ibland och läser och kommenterar
 – det är jätteroligt att läsa era fina kommentarer!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Grattis på tvåårsdagen!

Hedvig sa...

Grattis på tvåårsdagen! Vi hänger kvar tills damen behagar sova ordentligt och handarbete åter blir aktuellt! :)

Emmas dagar sa...

Grattis!

Helena Högberg sa...

Grattis på 2-årsdagen! Det är så ibland att handarbetet ligger i träda. Man har helt enkelt inte tid, det är samma här just nu, jag har inte hållit i varken stickor eller virknål på flera veckor!