I veckan bakade jag bananmuffins med mammas recept.
Jag hade några små chokladbitar som jag slängde ner i smeten, det hoppas jag blir gott. De är egentligen tänkta att sätta i varm mjölk, men jag gillar inte riktigt smaken som det blir på drickchokladen då. Jag tror att det blir godare att ha dem i kakor – det passar bättre till det.
Gott, gott! |
Receptet jag använder är detta:
2 st bananer (gärna riktigt övermogna)
1,5 dl socker
1 ägg
50 g smält margarin
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
4 msk grädde
2,25 dl vetemjöl
Ugnen satte jag på 225 grader och muffinsen var inne ca 15 minuter.
Låter gott, det där receptet ska jag testa :)
SvaraRaderaBanankaka är verkligen kalas. Ett tips: Vi brukar lyxa till det med att smälta en schweizernöt chokladkaka och bre över, som får stelna. Blir verkligen super gott. kram
SvaraRaderaTack snälla för ditt svar!!!
SvaraRaderaJag ska visa honom det :-)