söndag 24 april 2011

Det här är jag!

Tack så mycket ni som tog er tid och svarade på mina frågor i förra inlägget! Jag lovade att svara på frågorna själv också, så det tänkte jag göra nu.

Tittut! Det här är jag!
1. Hur gammal är du och var i världen befinner du dig?
Jag är nu 29 år gammal och bor (och stormtrivs) i Umeå.


2. Har vi träffats ansikte mot ansikte någon gång?
Ja, jag ser ju mig själv i badrumsspegeln varje morgon... Ni som läser är det nog lite blandat med.

3. Handarbetar du (i så fall vad?) eller har du någon annan trevlig hobby?
Ja, allra mest stickar jag, men ibland blir det lite virkning eller broderi eller något sytt på symaskinen. Jag har också provat på att spinna ull vid ett tillfälle och det kommer jag prova igen. Utöver handarbetandet gillar jag också att sjunga (gärna i någon rolig kör), men det har fått ligga på hyllan ett bra tag nu.
 4. Vad pluggar/jobbar du med?
Jag är utbildad sjukgymnast. Just nu håller jag på att skriva min D-uppsats, så att jag kan ta ut en magisterexamen och framöver även en masterexamen. Utöver det jobbar jag halvtid som projektassistent på universitetet, på sjukgymnastenheten. I sommar kommer jag jobba igen några veckor med ett mer traditionell sjukgymnastjobb, inom kommunens äldreomsorg.

De sista tre frågorna var inte aktuella att svara på. 

I helgen har jag och maken satsat på en rejäl vårstädning i lägenheten. Vi har gnuggat, gnuggat och gnuggat. Till och med cyklarna fick sig en riktig vårrengöring, så nu rullar det lätt! Idag och imorgon är det uppsatsskrivande som gäller för hela slanten. Det är inte långt kvar tills uppsatsen ska lämnas in och det ser jag verkligen fram emot, samtidigt som jag fasar för det eftersom det är så lite skrivtid kvar!

2 kommentarer:

Fiff sa...

Kul att få veta det :-)

Maria sa...

Hej! Ang Knit kit så köpte jag min på Loop men jag googlade lite och hittade den här också:

http://www.loveknitting.se/index.php?cPath=54

Ha det så bra!